Yritys

Suomen Varaosakierrätys on perustettu vuonna 2022. Yrityksen palveluihin kuuluu ajoneuvojen varaosien kierrätys ja uudelleen käyttö.

Kierrätä ylijääneet varaosat tehokkaasti

Yrityksen päätoimipaikka on Ylöjärvellä ja yrityksen perustajalla Jukka Plusisaarella on yli 30 vuoden kokemus ajoneuvoalasta.

Liiketoiminnan idea on syntynyt jo yli 10 vuotta sitten yrityksen perustajan huomatessa useiden eri yritysten haasteet varastojen ja ylijääneiden osien hallinnassa. Palvelulle oli selkeä tarve ja Suomen Varaosakierrätys on luonut erityislaatuisen ratkaisun yrityksille ylijääneiden osien hallintaan ja uudelleen käyttöön.

Innovatiiviset nykyaikaiset tietojärjestelmät ja digitaalinen kierrätysalusta on yrityksen kulmakivi. Suomen Varaosakierrätys käyttää varaosien käsittelyssä nykyaikaista tekniikkaa ja tekoälyä tehostaen prosesseja. Voimme räätälöidä helposti juuri sinun yritykselle sopivia ratkaisuja osien hankkimiseen tai kierrätykseen. Kumppaniyritykset hyötyvät taloudellisesti ja samalla kantaen ympäristövastuunsa. Tässä konseptissa kaikki voittavat!

KIERRÄTYSKUMPPANIKSI

Kuinka palvelu toimii?

Suomen Varaosakierrätys ratkaisee varaosien uudelleenkäytön. Asiakkaamme ilmoittavat tarpeettomaksi jääneistä varaosista ja me hoidamme osat vastuullisesti ja tehokkaasti uudelleen käyttöön. On yleistä,  että varaosia jää tarpeettomaksi ja niitä ei pystytä hyödyntämään syystä tai toisesta. Syitä on hyvin monia, kuten tuotteen alkuperäinen pakkaus ei ole palautuskelpoinen, palautusaika toimittajalle on umpeutunut tai osien palauttaminen alkuperäiselle toimittajalle on mahdotonta, liian kallista ja monimutkaista. Aikaisemmin nämä osat ovat jääneet asiakkaan vaivaksi ja lopulta usein päätyneet jätteeksi.

Suomen Varaosakierrätys käsittelee, varastoi ja asettaa tuotteen uudelleen myyntiin laajalle asiakaskunnalleen. Toimittaja-asiakkaat ansaitsevat myyntiprovisiota ja ostavat asiakkaat nauttivat loistavista ostoehdoista. Voit kuulua molempiin asiakasryhmiin liittymällä kierrätyskumppaniksi.

Älä turhaan kamppaile ylimääräisten varaosien kanssa, jotka vievät arvokasta säilytystilaa, sitovat pääomaa ja lisäävät tarpeetonta jätettä.

1.

Tilannekatsaus

Käydään asiakkaan kanssa läpi nykyinen tilanne ja tehdään toimintasuunnitelma asiakkaan tarpeiden mukaan. Kierrätyskumppanuuden voi aloittaa testausvaiheella. Tavoitteena pidetään yhteistyösopimusta osien toimittamisesta Suomen Varaosakierrätykselle ja asiakkaalle avataan käyttöoikeus kierrätysosien hankkimiseen.

2.

Varaosien toimitus Suomen Varaosakierrätykselle

Palveluun kuuluu niin tuotteiden nouto- ja toimituspalvelut. Toimitamme varaosia luotettavien yhteystyökumppaneiden avulla sinunkin yritykselle luotettavasti ja täsmällisesti.

3.

Uudelleenmyynti

Suomen Varaosakierrätys käsittelee tuotteet vastuullisesti. Osat tarkastetaan ja laatuluokitellaan. Tämän jälkeen käyttökelpoiset osat päätyvät myyntiin ja myyntikelvottomat tuotteet kierrätetään jakeina. Saat raportin toimittamistasi osista.

4.

Varaosien uudelleenkäyttö

Suomen Varaosakierrätyksen laajasta valikoimasta sopimusasiakkailla on mahdollisuus hankkia varaosia tarpeeseensa loistavilla ostoehdoilla. Näin varaosakierrätys toimii ja kaikki voittavat!

Ryhdy kierrätyskumppaniksi

Älä turhaan kamppaile ylimääräisten varaosien kanssa, jotka vievät arvokasta säilytystilaa, sitovat pääomaa ja lisäävät tarpeetonta jätettä. Ota yhteyttä meihin ja luodaan teidänkin yritykselle sopiva malli kiertotalouden edistämiseksi.

Kenelle palvelu sopii?

Palvelu sopii kaikille yrityksille jotka tarvitsevat varaosia, haluavat kantaa ympäristövastuunsa ja olla mukana kestävässä kehityksessä. Suomen Varaosakierrätyksen asiakkaina ovat mm. huolto- ja vauriokorjaamot, merkkiliikkeet, varaosamyymälät, tukkurit, maahantuojat ja vakuutusyhtiöt. Varaosakierrätys on järkevä ratkaisu niin taloudellisesti kuin ympäristösyistä.

käytetty auton etuvalo